Anzahl der Beiträge : 510 Alter : 47 Ort : KAPFENBERG_AUSTRIA Anmeldedatum : 30.08.07
Thema: JAPANSKI RIJECNIK Mi Dez 26, 2007 8:48 pm
posto volimo japanske masine trebali bi bar najvaznije znati na japanskom jeziku pa evo za svakog po nesto
Moj otac je u kupatilu = Tatami Setushira Mislim da mu se dopadas = Chetekara Mislim da mu se jako dopadas = Chetekara Samotako Molim vas, odbijte, ili cu morati da upotrebim fizicku silu = Begamore Tuchichute On voli sljivovicu = Piyeraki Yudo Yaya Vreme je da krenem = Odokuchi Lepo sto ste svratili = Idikuchi Odspavaj malo = Idikuchi Ubisowu Trenutno je zauzet = Ribukara On se sali s vama = Ate Zayebawa On ne moze da ostavi cigarete = Nasugushi Kokopushi Nasi konkurenti su ozbiljni = Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju = Neka Migaduwa Mislim da smo se izgubili = Yao Kudasada Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso = Yedemi Semusaka Prijatno = Malodishi On je jako dobar muz = Agatura Doyaya On se toga plasi = Nemamuda Ocuh = Mamukara Maceha = Mometati Pushikaru Svekrva = Wadidushu Pol muski = Imakitu Pol zenski = Imapitsu Homoseksualac = Kituima Kitupushi Lezbijka = Imapitsu Ocheribu Nju ne interesuju muskarci = Owariba Nechekara Imamo zenu za direktora = Namadisha Imapitsu Gatara = Chiribuchi Riba On voli gledanje u karte = Ochegata On ne veruje u vradzbine = Nechegata Super mi je s njim = Tura Miduboko On je spavao s njom = Natako Yenakitu Seks = Kita Upitsu Zelim seks (M) = Nakitu Minayashi Zelim seks (Z) = Udjimi Upitsu Analni seks = Kitakara Teudupe Oralni seks = Aypopu Shimikitu
Biker_Boy Biker
Anzahl der Beiträge : 192 Anmeldedatum : 31.10.07
Thema: Re: JAPANSKI RIJECNIK Sa Dez 29, 2007 6:37 pm